Η εταιρεία Galaxy Sports Management – G.S.M

Η  εταιρεία Galaxy Sports Management – G.S.M.- ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον χώρο των αθλητικών διοργανώσεων το έτος 1995.

Η έναρξη έγινε με την 1η διοργάνωση πρωταθλήματος για μη αγωνιστικά τότε τμήματα υποδομών, όπως λεγόντουσαν οι ομάδες ακαδημιών, παμπαίδων Α και παμπαίδων Β. Η ιδέα ανήκε στον υπογράφοντα που και εγώ τότε ως γονέας, έβλεπα τα παιδάκια να τρέχουν πίσω από μια μπάλα και να προσπαθούν ανά βάλουν ένα καλάθι για να πανηγυρίσουν. Αποφάσισα λοιπόν να ζητήσω την γνώμη κάποιων προπονητών και η οποία ήταν θετική.

Έτσι λοιπόν με την συμμετοχή ομάδων όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Αμύντας, ο Α.Ο.Π. Φαλήρου, ο Έσπερος Καλλιθέας, ο Ιωνικός Νικαίας, η Α.Ε.Κ. Τζιτζιφιών, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, ο Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου, ο Φάρος Κερατσινίου και τόσοι άλλοι που για εξοικονόμηση χώρου δεν μπορώ να αναφέρω, αρχίσαμε την προσπάθεια και η οποία για 4 περιόδους έδωσε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους, και κάποιους από αυτούς να τους βλέπουμε και να τους χαιρόμαστε ακόμη και σήμερα. Κάποια από αυτά τα παιδιά είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, τότε Αστέρας Αγ. Δημητρίου, ο Κώστας Καϊμακόγου, τότε Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς, ο Μάριος Μπατής τότε Φάρος Κερατσινίου, οι Αφοί Δορκοφίκη και ο Σάκης Παναγάκης τότε Α.Ν.Ο. Γλυφάδας οι οποίοι με τους προπονητές τους, τον Δημήτρη Πρίφτη, τον Άρη Λυκογιάννη, τον Αργύρη Καμπούρη, τον Κώστα Ρουμελιώτη και τόσους άλλους καταξιωμένους στον χώρο, βοήθησαν αυτά τα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους με την σκληρή δουλειά.

Συνέχεια στην δουλειά μας, έδωσε η δημιουργία μέσω αυτών των πρωταθλημάτων, μικτών ομάδων και η συμμετοχή τους σε διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό και σε χώρες όπως το Βέλγιο, με την βοήθεια του Κυρίου Άρη Ζώη, στο Βίλνιους Λιθουανίας στις σχολές Μαρτσιουλιόνις, στην Σερβία Velica Plana καθώς και στο Βελιγράδι καλεσμένοι της Παρτιζάν Βελιγραδίου και του Αστέρα αντίστοιχα.

Οργανώσαμε αντίστοιχα τουρνουά Εορτών παρουσία του Κυρίου Βασιλακόπουλου, τιμώντας αυτόν και τον  επίτιμο πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Κύριο Ζαχαρία Αλεξάνδρου για την προσφορά τους στο Ελληνική Καλαθοσφαίριση, σε εκδηλώσεις στα γήπεδα Υμηττού και Χολαργού.

Η συνέχεια μας οδήγησε στην οργάνωση και μετάκληση Εθνικών Ομάδων καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και ποδοσφαίρισης, χωρών του Αραβικού κόσμου, οι οποίες ομάδες παρακολουθώντας την εξέλιξη των αγωνισμάτων στην χώρα μας καθώς και τις συνθήκες προετοιμασίας, έδειξαν το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα.

Έχοντας λοιπόν όλη αυτή την εμπειρία, σε όλα τα επίπεδα, αποφασίσαμε να οργανώσουμε κάτι εντελώς πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα και το οποίο είναι ένα πρωτάθλημα 3Χ3 για επιχειρήσεις και το αντίστοιχο για ανεξάρτητες ομάδες, θα έχει διάρκεια περίπου οκτώ μήνες και θα μας κρατά συνεχώς σε ετοιμότητα.

Μπορείτε να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για κάθε λεπτομέρεια στις σελίδες μας.  

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας, με το έμπειρο προσωπικό της, αναλαμβάνει:

 1. Διοργάνωση κάθε είδους αθλητικής εκδήλωσης οπουδήποτε εντός της Ελλάδας.
 2. Αποστολή και συμμετοχή ομάδων σε φιλικά παιχνίδια στο εξωτερικό.
 3. Οργάνωση προετοιμασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 4. Μετάκληση ομάδων του εξωτερικού για συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια.
 5. Εξεύρεση χορηγών.
 6. Οργάνωση τμημάτων υποδομών.
 7. Σεμινάρια κανονισμών σε αγωνιστικά και μη αγωνιστικά τμήματα.
 8. Κλειστά γήπεδα για ατομικές προπονήσεις.
 9. Πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η εταιρεία μας, ανά πάσα στιγμή, μέσω των συνεργατών της, δύναται να βοηθήσει σε τυχόν πρόβλημα το οποίο αφορά:

 • Προπονητές ομαδικής τακτικής
 • Προπονητές ατομικής προπόνησης.
 • Γυμναστές.
 • Personal Trainers.
 • Αθλητικό μασάζ.
 • Φυσιοθεραπευτές.

Galaxy Sports Management- GSM