Γενικά

Αξιότιμη Κυρία – Αξιότιμε Κυρία Πρόεδρε.

Με αυτή μας την επιστολή, θα θέλαμε να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μας, και να σας θυμίσουμε τα πεπραγμένα, τα οποία οι παλαιοί του χώρου δεν έχουν λησμονήσει.

Ονομάζομαι Γιάννης Μαγγωνάκης και είμαι ο εκτελεστικός υπεύθυνος της ατομικής εταιρείας Μοίρα Μαγγωνάκη και διακριτικό τίτλο Galaxy Sports Management .

Οι έχοντες παλαιά θητεία στον χώρο, ίσως να θυμούνται τα πρωταθλήματα τα οποία διεξήγοντο από τα έτη 1995 έως και το 1999 και αφορούσαν ηλικίες mini – παμπαίδες Α και παμπαίδες Β σε όλη την Αττική.

Μέσω των ομάδων αυτών, οι οποίες μετείχαν τότε πρωταθλήματα, όπως ο Παναθηναϊκός Α.Ο., ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ο Αμύντας Υμηττού, ο Π.Ο.Κ. Έσπερος Καλλιθέας, ο Α.Ο. Χολαργού, ο Ιωνικός Νικαίας, ο Κ.Α.Π., ο Φάρος Κερατσινίου, ο Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, οι Κυρίαρχοι Παλαιάς Κοκκινιάς, η Α.Ε. Καλλιθέας – Τζιτζιφιών, τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, ο Γ.Σ. Ηλιούπολης, ο Παννεαπολικός και τόσες άλλες ακόμη ομάδες τις οποίες ούτε ο χώρος, ούτε και ο χρόνος δεν επαρκεί να αναφέρω, ανεδείχθησαν αθλητές, τους οποίους ακόμη και σήμερα καμαρώνουμε να αγωνίζονται στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αθλητές, όπως οι Γιώργος Πρίντεζης (Αστέρας Αγ. Δημητρίου) – Κώστας Καϊμακόγλου και ΚαλαΙτζάκης (Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς) – Αδελφοί Δορκοφίκη και Σάκης Παναγάκης (Α.Ν.Ο. Γλυφάδας) –Μάριος Μπατής (Φάρος Κερατσινίου) – Αλέξης Κυρίτσης (εκπαιδ. ΠΛΑΤΩΝ) – Λεωνίδας Ζούπας ( Αμύντας Υμηττού) και πολλοί άλλοι, έκαναν τα πρώτα τους βήματα στα πρωταθλήματα μας με προπονητές όπως ο Αργύρης Καμπούρης, ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Δημήτρης Λιόγας, ο Άρης Λυκογιάννης, ο Κώστας Ρουμελιώτης, ο Θωμάς Νίκου και πολλοί ακόμη, βοήθησαν με την σκληρή τους δουλειά και ταλέντο των αθλητών να είμεθα υπερήφανοι.

Μέσω αυτών των πρωταθλημάτων, συγκροτήσαμε μικτές ομάδες, με επιλογές των προπονητών, οι οποίες ομάδες μετείχαν σε διεθνή τουρνουά του εσωτερικού και του εξωτερικού, με την αρωγή των γονέων. Χαρακτηριστικά θα αναφερθώ στην συμμετοχή σε 4 τουρνουά στην Σερβία με την συμμετοχή του Αμύντα και του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας καθώς και 2 μικτών ομάδων σε διαφορετική χρονική περίοδο. Την συμμετοχή της μικτής ομάδας σε τουρνουά στην Λιθουανία από την Βίλνιους καθώς και την συμμετοχή του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (παμπαίδες) και Γ.Σ. Ηλιούπολης (παγκορασίδες) σε τουρνουά στην Λιέγη, στο οποίο την επόμενη χρονιά μετείχε η ομάδα παμπαίδων Α.Ε.Κ. Περιστερίου.

Αντίστοιχα τουρνουά πραγματοποιήσαμε στην Ελλάδα με συμμετοχές των ομάδων Παρτιζάν Βελιγραδίου, Βοζντ Βελιγραδίου, Αστέρα Βελιγραδίου, Τ.Σ.Σ,Κ.Α. Μόσχας, Χάσκοβο Βουλγαρίας και μικτής Τιράνων, με την αρωγή των γονέων, τους οποίους για μια ακόμη φορά πρέπει να ευχαριστήσω, και των δήμων Υμηττού, Χολαργού και Ταύρου, όπου και τιμήσαμε τους κ. κ. Ζαχαρία Αλεξάνδρου, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και Κώστα Δήμου για τις υπηρεσίες τους στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν αυτή την σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, σας ενημερώνω πως πλέον οι δραστηριότητες της G.S.M. περιλαμβάνουν ξανά και την διοργάνωση πρωταθλημάτων για μη αγωνιστικά τμήματα, όπως και στο παρελθόν. Τα πρωταθλήματα αυτά θα αρχίσουν την 8η Οκτωβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2018, με τις ομάδες χωρισμένες σε ομίλους των 14-16 ούτως ώστε τα παιδιά να έχουν μια πλήρη αγωνιστική περίοδο.

Αφού ολοκληρωθεί η περίοδος οι 4 πρώτες ομάδες ανά κατηγορία θα μετάσχουν στην τελική φάση για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω πως εκτός των γνωστών επάθλων για τις ομάδες και τους αθλητές, θα υπάρχουν και ειδικά έπαθλα για τους νικητές αθλητές ανά κατηγορία όπως : rebound – assist – steeling – 2p – 3p – f/t – mvp . Οι νικητές θα αναδειχθούν βάσει στατιστικής υπηρεσίας, η οποία θα καλύπτει τα πρωταθλήματα.

Αναλόγως των συμμετοχών θα υπάρξουν και ειδικά έπαθλα για τις νικήτριες ομάδες (1-2-3) ανά κατηγορία, όπως αποστολή σε καλοκαιρινό κέντρο προετοιμασίας, αθλητικό εξοπλισμό κλπ,
Πολλά περισσότερα θα συζητήσουμε κατά την συνάντηση την οποία διοργανώνουμε την 18/9/2017 σε χώρο ο οποίος θα σας ανακοινωθεί την 15/9/2017τελευταία ημέρα δηλώσεων συμμετοχής, και αφού έχουμε λάβει την απάντηση σας για την συμμετοχή στα εν λόγω πρωταθλήματα.

Για τυχόν απορίες, είμεθα στην διάθεση σας κάθε ημέρα 09:00 – 21:00 στα τηλέφωνα 2299047902 – 2299047875 – 6970849874 – 6985681596. Επίσης, στο site μας galaxysports.gr, μπορείτε να δείτε και πλήρη ανάλυση των παροχών και των προϊόντων μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Μαγγωνάκης

Share

Leave a Reply